Ge kunt den bos in…

Als we de regen buiten beschouwing laten, is de herfst mijn favoriete seizoen. Geef toe, is er iets heerlijker om te doen op een mooie herfstdag dan een boswandeling?

Wat zegt ge? Zaagt uw nageslacht u de oren van het hoofd omdat “wahandelehen sahaai” is? Dat is vanaf nu dan ook verleden tijd, want ik maakte een natuurzoektocht-speurprent-kleurprent. Iets multifunctioneels dus: op een druilerige regendag kan er naar hartenlust gekleurd worden én als het zonneke komt piepen, kunt ge op pad.

En wat zie ik? Het KMI voorspelt heerlijk Indian Summer weer dit weekend. Waar wacht ge nog op? Haal die laarzen maar vlug uit de kast en hop, ge kunt den bos in!

 

Merci madam Maison Feliz!

Da’s graag gedaan!

Liefs,

Maison Feliz

x

 

 

 

IMG_5674

Als het kriebelt…

Hi,

onvoorstelbaar dat het alweer een half jaar geleden is dat ik mijn vorige blogpost schreef… Wat een emotionele rollercoaster waren de voorbije maanden! Heel vaak wou ik opnieuw beginnen bloggen. Alleen stak mijn gezondheid stokken in de wielen… Soms leek was het zelfs alsof ik dat ik helemaal niet meer vooruit kwam.

Het was ergens in juni dat ik een diagnose kreeg, een verklaring voor die jarenlange pijn en vermoeidheid: fybromyalgie. Veel meer wil ik daar op dit moment nog niet over kwijt. Dat volgt later wel eens, als ik ooit eens vijf minuten tijd heb…

Na maanden van intensieve therapie durf ik nu eindelijk weer een beetje naar de toekomst te kijken. Stilletjesaan begint het ook weer te kriebelen om creatief bezig te zijn en daarover te schrijven. En mijn lieve yogajuf (voer voor een volgende blogpost) gaf mij daarstraks het spreekwoordelijke duwtje.

Dus tadaa:  hier zit ik achter mijn laptop te blinken van contentement. Er staat namelijk een recept van mij in Libelle. Echt waar, in de Libelle begot! (Waar ik vorige herfst nog op de Winterfair stond.) En dat vond ik wel een goed moment om eindelijk terug te bloggen. Een mens kan ook niet eeuwig in zijn grotteke blijven zitten, toch?

Het recept voor een heerlijke herfstcake deelde ik  hier. Jammer dat onze appelboom dit jaar maar een paar appeltjes voortbracht… Dit weekend probeer ik tijd te reserveren voor een bakmomentje. Jij toch ook? Stuur mij dan zeker een fotootje van je gebak!

Voilà, de kop is eraf. I’m back in blogland. Hopelijk tot gauw!

Veel liefs,

Maison Feliz

x