Over Maison Feliz

Hi, welkom bij Maison Feliz, homemade happiness! Fijn dat je even langskomt bij Maison Feliz!

Maison Feliz, dat is mijn droom die uitkomt. Zal ik me even voorstellen? Ik ben Lien, ergens in de dertig, mama van vier bengels en vrouw van mister J. Ik hou van koken en bakken, van feestjes organiseren, van creatief bezig zijn en van reizen. Ik ben verslaafd aan mijn naaimachine, aan chocolade en aan Pinterest. Kiezen voor één van mijn passies, kan ik niet. Dat zou net zo onmogelijk zijn als vragen welke van mijn vier bengels ik het liefste heb 😉

Maison Feliz biedt een uitgebreid gamma aan mogelijkheden. Vergelijk het met een echt huis, waar in elke kamer iets nieuw te ontdekken valt. Wij kiezen bewust om ons aanbod breed te houden. Het leven biedt zoveel mooie kansen, waarom zouden we ons beperken?

Mijn passies wil ik graag met jullie delen, hier op deze blog, maar ook in real life. Deze blog is het visitekaartje van mijn eigen kleine bedrijfje. Je vindt hier alle informatie over wat Maison Feliz aanbiedt: unieke themafeestjes voor jong en oud, DIY workshops, crea kampen voor kleuters en lagereschoolkinderen, kookworkshops en leuke creatieve hebbedingen. Helaas laten gezondheidsproblemen het op dit moment niet toe om opdrachten aan te nemen.

Neem gerust een kijkje in mijn huis. Je bent van harte welkom!