Summer is coming…Save the date!

Keep calm, summer is coming…

Elke ouder kent het wel: de stress om de zomervakantie te overbruggen. Het begint ergens in januari, dan komen de eerste inschrijvingsdata voor zomerkampen eraan. Als je geluk hebt, raak je op tijd aangemeld en ingeschreven. Dan zijn er nog de grootouders, die nemen ook een stukje voor hun rekening. Misschien is er nog ergens een sportkamp waar je je koter voor kan inschrijven? En ah ja, zelf heb je ook nog twee weken gezinsvakantie gepland. Klinkt bekend waarschijnlijk als je klein grut rondlopen hebt en niet in het onderwijs staat…

Ik geef toe, de afgelopen jaren was het overbruggen van de zomervakantie in Maison Feliz a piece of cake. Door mijn jarenlange heuprevalidatie was ik -noodgewongen- een thuisblijfmama.  Maar helaas pindakaas, deze zomer ben ik gewoon terug aan het werk en kan het puzzelen terug beginnen.

Maar kijk,  niet getreurd: Maison Feliz comes to the rescue!

Keep calm summer is coming Picture Quote #1:

Deze quote vond ik op www.pictures.com

In de zomervakantie organiseert Maison Feliz creakampen voor kinderen. Een week lang werken we rond een bepaald thema: samen knutselen, dansen, spelletjes en toneel,… We gaan op reis in de tijd en beleven samen de gekste avonturen. We maken onze eigen verkleedkleren en accessoires, we knutselen kunstwerken voor op onze kamer, we kokkerellen samen,  we vinden onze eigen kampdans uit en bereiden een toneeltje voor. Met op het einde van de week een heuse tentoonstelling!

Iets voor jouw kinderen? Save the date!

♥ Van 11 t.e.m. 15 juli:  “Ridders en jonkvrouwen

voor kinderen van de lagere school (geboortejaar 2009, 2008, 2007, 2006, 2005, 2004)

♥ Van 16 t.e.m. 19 augustus: kleuters “Het circus komt eraan

voor kleuters (let op enkel geboortejaar 2011 en 2010)

♥ Van 22 t.e.m. 26 augustus: lagere school “Indian Summer

voor kinderen van de lagere school (geboortejaar 2009, 2008, 2007, 2006, 2005, 2004)

 

Nieuwsgierig? Houd dan de volgende dagen zeker de blog en/of de Facebookpagina in het oog. Meer info volgt snel.

 

Liefs,

Maison Feliz

x

 

Plaats een reactie